Sommeren er kort! Esso Mastercard

Har du FPs Esso Mastercard i lommen?

Da blir sommerens kjøretur litt rimeligere i år. I perioden 10. juli til 2. august har vi nemlig gleden av å tilby alle medlemmer i Forsvarets Personellservice hele 65 øre i drivstoffrabatt/liter* på alle Esso-stasjoner i Norge!

Midnattssol, fisketur på Vestlandet eller fyr-ferie på Sørlandet?
*ordinært 53 øre/l. Gjelder ved bruk av Esso Mastercard. Full utnyttelse av fordeler forutsetter at utestående betales ved forfall slik at det ikke påløper rente.I år skal vi på biltur i vakre Sommer Norge – og øyeblikkene venter på deg langs stille landeveier på Sørlandet, i sjøsprøyten på Atlanterhavsveien og på rorbuer og bryggehotell i nordnorsk midnattssol. Sørg for å pakke med deg ditt Esso Mastercard i bagasjen så du kan benytte deg av fordelene i sommer!


Nyheter i DealPass!

Med ditt Esso Mastercard DealPass får du fordeler langs hele sommerveien; nytt av året er 15 % rabatt på overnatting inkludert frokost på alle Classic Norway Hotels! Og 15 % rabatt på opplevelser med Go2Lofoten. I tillegg har vi tatt frem noen rabatter for deg som er medlem i Forsvarets Personellservice!

I tillegg får du som alltid opp til 30 % rabatt på hundrevis av restauranter i Norge. Rabatten gjelder for hele måltidet (ikke drikke til maten) for deg og de du betaler for med ditt Esso Mastercard. Du får også rabatter på billetter til spennende arrangementer og opplevelser.


Henningsvær Bryggehotell er et av de mange flotte Classic Norway Hotels du har fordeler på i hele sommer.

Hvor finner jeg mitt Esso Mastercard DealPass?

I Spendwise-appen får du enkelt tilgang til ditt digitale Esso Mastercard DealPass slik at du alltid har det med deg i mobilen. I appen finner du også en oversikt over alle stedene du får rabatter med kortet.

Les mer om Esso Mastercard DealPass her

Spendwise-appen laster du ned i App Store eller Google Play. Du kan lese mer om Spendwise her


Alle vil på Tusenfryd!
Denne datoen har barna garantert fått med seg! Fornøyelsesparken Tusenfryd har åpnet dørene 13. juni og er klare for å ta imot deg og din familie – og du får spesialpris.

Ordinær pris er 479,- for voksne og 409,- for barn.
Din pris: 335,- per person

Bestill billetter her


Straand Hotell


Midt i hjertet av Telemark, i et postkortlandskap med bølgende svaberg, vakre strender og mektige fjell ligger historiske Straand Hotel og skuer utover innsjøen Nisser og bygda Vrådal. I samme magiske omgivelser finner du også Vrådal Ferieleiligheter og hytter.

Dine Esso Mastercard DealPass fordeler

• 25% rabatt på rom inkl. frokost på historiske Straand Hotel
• 25 % rabatt på 2-døgns opphold på hytte og ferieleiligheter i Vrådal Booking
• 25 % rabatt på veteranbåten M/S Fram fra 1909 når du overnatter på hotellet eller hytte/ferieleilighet.

Se mer på www.straand.no
Book ditt opphold via mail: straand@straand.no og oppgi rabattkode DP25.


Panorama Hotell – perfekt familiesommer i havgapet
Panorama Hotell & Resort er et moderne fjordhotell på Sotra, bare 45 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Ha det gøy med fritidsaktiviteter dagen lang før du blir servert lekker lokal mat i restauranten, slapper av i badstuen og nyter livet i et utendørs boblebad. Alt med en vakker utsikt i bakgrunnen. Med Esso Mastercard DealPass får du 25 % rabatt på overnatting (i tillegg til eventuelle øvrige rabatter på hotellet).

Book ditt opphold her og oppgi rabattkode: DP25 ved bestilling.


Fordeler for fjellfolk!
På fjellsport.no finner du et stort utvalg av alt du trenger til Norgesferien som f.eks tursko, telt, klær, sekker til gode priser, og med ditt Esso Mastercard DealPass får du 15 % rabatt*

Besøk www.fjellsport.no Oppgi rabattkode DP 15 ved betaling.

*Rabattkoden gjelder ikke Härkila, Norrøna, elektronikk, pakkepris, «superdeal», outlet, kart, turmat og allerede nedsatte varer.


Gjelder ved bruk av Esso Mastercard. Effektiv rente ved nedbetaling av kr 15 000 over 12 måneder er 31,13 %. Kostnad: kr 2 232, totalt kr 17 232. Full utnyttelse av fordeler forutsetter at utestående betales ved forfall slik at det ikke påløper rente.