Sparing

Innskuddsrenten er alltid høy i FP. Oppgi beløpet du ønsker å spare, så sørger vi for fast trekk til din FP-konto!

Priser og renter

2,15 % rente fra første krone.
(1,90 % rente f.o.m 01.08.2020)

Ingen uttaksgebyr – ingen bindingstid

For beløpsgrenser klikk her.

Alle priser og renter

Kontoutskrift

FP anbefaler opprettelse av nettbanktilgang for alle medlemmer. Her kan du se saldo på kontoene dine, kontobevegelser, forsikringsordninger, kontingenter og messetrekk, neste lønnstrekk og mulighet til endring med mer. Du får også kontoutskriften via nettbanken.
For de som ikke har nettbank, sendes kontoutskrift med transaksjonsoversikt i posten hvert tertial.


Innskudd

Innskuddsrenten er god i FP og ligger som regel over bankenes generelle renter. Sparing ved lønnstrekk er enkleste spareform. Oppgi ønsket sparebeløp, og FP sørger for fast trekk til din FP-konto. Har du ikke mulighet for lønnstrekk, er avtalegiro enkleste løsning. Du kan når som helst gjøre innskudd og uttak fra din FP-konto.

Kontonummeret for innskudd på din FP-konto er 9041 05 14450.

For å gjøre innskudd på din konto ber vi om at du bruker ditt personlige kid-nummer som du finner under «min profil» i FPs nettbank. Har du ikke nettbank, ta kontakt med FP for å få dette.

Ved innbetalinger til din FP-konto kan du også benytte overføring med melding og merke med ditt medlemsnummer samt en eventuell beskrivelse av beløpet (nedbetaling lån, kontokreditt, osv). Husk at overføring fra en tredjeperson må merkes med både ditt navn og medlemsnummer.

 


Uttak

Du kan enkelt overføre penger til egen bankkonto eller betale regninger via FPs nettbank.
Du kan også nå oss pr telefon eller epost. Ved overføring til annen konto enn egen bankkonto registrert i FP eller til annen mottakers bankkonto, må vi ha skriftlig melding med kopi av legitimasjon.