Forsikring

Endring for månedlig betaling av forsikringer

Til FPs medlemmer som har private skadeforsikringer gjennom sitt medlemskap og har månedlig betaling.

I forbindelse med at FP bytter kjernesystem blir det endring for månedlig betaling av forsikringer til If Skadeforsikring, Sparebank 1 Skade- og livs forsikring.

 Tidligere har den månedlige belastningen av forsikringen blitt trukket fra din sparekonto i FP, men vil heretter trekkes direkte via lønnstrekket eller avtalegiro til din «forsikringskonto» i FP. Dette innebærer også at trekket automatisk blir justert ved endringer i forsikringsavtalen, og det blir enklere å se hvor mye som går til sparing i måneden.

 Noen vil kunne oppleve å få et høyere månedlig totaltrekk til FP ved overgangen hvis man har hatt for lavt trekk til å dekke det månedlige oppdraget til forsikringene (betalt av saldoen på sparekonto).

 Ta gjerne kontakt med oss hvis noe er uklart.